Skip to content

Pandawa Cancut Taliwanda

Maret 14, 2009

https://bimosaurus.files.wordpress.com/2009/03/pandawa_5b.jpg

Janaka tiba ing murka, maripurnani jejuluk lembah manah andhap asor. Werkudara abur muntab, mungkasi jejuluking karang watu kang rosa.

Kakang Yudhistira tampa pawarta, uga ing murka, ananging sih asih alemana, pangayem adhi adhi pandawa. Dene Nakula Sadewa, tata-tata ing sadaya.Sakabeh dulur Pandawa pratata ing sawijining lakon. Lakon yuda satru dulur satus Kurawa.

–EOF–

Mangga bala Pandawa, kang isih kagungan ati kang tata, tumuta lakon yuda satru blinger Kurawa, lereske kahanan kang luput. Ananging pada elinga, aja o ngeladuk kurang deduga, ananging nglurug-a tanpa wadya bala, menang tanpa ngasorake..

From → Tak Berkategori

2 Komentar
  1. Walah…. kowe ngerti wayang po Bim. Aku Ra dong opo kuwi karepe.
    Dulu teman saya SMP saat ujian ada soal “nglurug-a tanpa wadya bala ……..
    Dijawab : Nglurug-a tanpa wadya bala, Kalah Yo Wis Lumrah.

  2. winda permalink

    PANDAWA tu kan nm skul w dijakarta ! PANDAWA (pandalizm)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: